Karakterek.


RILEY BROOKS
"Pedig elvette tőle azt az embert, aki az életet jelentette a számára: az édesapját. A lányt azonban nem marcangolta a bűntudat keselyűszerű karmával. Fellélegzett, mert megszabadult a démonától, megkönnyebbült, mert többé nem kellett elviselnie a megaláztatást. Oliver Crawford is olyan utolsó féreg, akár az apja. Riley szánta, szégyenérzetet keltett benne a jelenléte, de legkevésbé sem tartott tőle."
PHOENIX (Sebastian Hurley)
"Egy percig sem bánta a tettét, nem érzett lelkiismeret-furdalást. Egyáltalán a kifejezés jelentésével is hadilábon állt: hogyan furdalhat valami, amihez semmiféle kézzel fogható, szemmel látható szerv nem tartozik? Egy röntgenkép sem készült az ember lelkéről, tehát méltán felötlik benne a kérdés, hogy valójában létezik-e. Ha mégis, hát őt soha a büdös életében nem hátráltatta semmiben."
Anja Wright
"Nem akart békét, tudta, hogy ezt a fogalmat csupán a történelem ragasztotta rá az átmeneti, nyugodt időszakokra, valójában soha nem létezett. Ha valakiben egyszer fellobban a harag pusztító lángja, semmi nem képes kioltani a tüzet, az csak terebélyesedhet, míg végül mindent elpusztít maga körül."
Roman Palmer
"Többé nem tudtam a családtagjaik szemébe nézni. Úgy bámultak rám, mintha sajnálnák tőlem az életet. Láttam a szemükben, hogy azt gondolták: a fiamnak kellett volna túlélnie, nem ennek a mocskos négernek. Soha nem fogom tudni ezt megbocsátani magamnak. Nem érdemlem az életet."
Lex Callaghan
"Tudta, amit minden ember tud, aki egyszerre több vasat tart a tűzben: ronda halála lesz, de ez soha nem érdekelte. Szerette habzsolni az életet, de ha egyszer véget ér, nem fog sírva könyörögni érte."
Meredith Ryan
"A leglényegtelenebb kérdésekre is tökéletesen tudta a választ. Soha nem okozott számára akadályt a gimnázium, olykor még a tanárokat is képes volt zavarba hozni a tudásával. Nem volt olyan kérdés, amire ne tudott volna helyes válasszal szolgálni, úgy működött az agya, akár egy internetes kereső."
Isaac Blackwood
"Voltak idők, mikor teljesen semmitmondó jelzőkkel illették „csendes, közönyös, furcsa”, de ezeket még jobban rühellte. Chicagóban az ő generációja szerint, aki kicsit is másképp gondolkodik az átlagnál, az egy nem erről a bolygóról származó, különös lény."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése