Versenyek, díjak

Versenyek


Díjak

Nem is tudom, hogy köszönjem meg, hogy egy igazi díjözönnel kedveskedtetek nekem már az első hetekben! Legalább 5-6 díjat kaptam Tőletek, iszonyatosan jól esik, hogy ennyien (olyanok is, akik régebben is ismertek) gondoltak rám, de sajnos nem lesz egyszerű ennyi díjat lelkiismeretesen kitölteni, mert ez sem két perc, tehát mindenkinek szíves türelmét kérem! Addig is összegyűjtöttem a díjakat, hogy kitől melyiket kaptam, hogy észben tartsam, és valamelyiket ki is töltöttem.
Akitől kaptam: Bella


Végezetül pedig egy új, különleges díj, amit a készítőktől kaptam, Elizabethtől és Sophiától! 

Szabályok:

1. Köszönd meg a díjat
2. Írj 5 különlegességet a blogodról
3. Írj 5 különlegességet annak a blogjáról, akitől kaptad
4. Írj 5 kérdést
5. Válaszolj az által(am)unk adott 5 kérdésre
6. Küldd tovább olyan blogoknak, amelyek szerinted egyediek (Bármennyi blogot jelölhetsz)

5 különlegesség a blogomról:

1. A történet koncepciója már nyár közepén megfogant a fejemben, egy könyv ihlette, aminek bár nem sok köze van a végleges történethez, de végül mégis az segített elindulni. Mondhatnánk, hogy van köze  fűrész című filmsorozathoz, vagy a Tíz kicsi négerhez, de valójában az előbbinek egy részét sem láttam, utóbbi pedig csak egy kissé vonatkoztatható a Rushhoz.
2. A szereplőket igyekeztem úgy összeválogatni, hogy a külsejük tökéletesen passzoljon a hozzá kitalált karakter jelleméhez, illetve az is szempont volt, hogy ne legyenek túl ismert színészek, de talán ez kevésbé sikerült, hiszen majdnem mindannyiukat ismerhetitek innen-onnan, ám talán a fő szempont mégiscsak az volt, hogy ne legyenek túl sok blog szereplői.
3. Egy kitalált szigeten játszódik a Csendes-óceánon.
4. A történetben rengeteg obszcén kifejezés, korhatáros jelenet és lélektani gondolatok szerepelnek, amiknek olvasása nem biztos, hogy minden korosztályra tesz jó benyomást.
5. A történet mindössze 15- 20 fejezetből fog állni.

{hamarosan bővül}

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése